SHAMPON KUNDËR ZBOKTHIT

SHIFRA: 9109 250 ml

Karakteristikat:
shfaqjen e zbokthit e mundëson këpurdha e cila jeton në lëkurën tonë gjatë gjithë jetës. Rekomandohet që flokët e lahen pas çdo antiviteti të rëndë fizik, sepse djersa iriton lëkurën dhe kështu formohet zbokthi. Shfaqja e zbokthit ne sasi te vogël është normale, por nëse shfaqet ne sasi te madhe, athëherë është fjala për sëmundje. Kështu ndalohet rritja e flokut dhe pezmatohet lëkura e kokës. Në disa raste më të rënda ka skuqje dhe zbokthim të lëkurës. Varësisht prej lëkurës, ekziston zbokthi i thatë dhe i yndyrshëm. Ky shampon përmban oktopiroks, ekstrakt të kalendulës dhe kantarionit,glicerin. Në kombinim me ekstraktet e bimëve mjekësore dhe komponenteve aktive intenzivisht e largon zbokthin. Është pH neutral. Oktopiroksi është ilaq i cili depërton në tërë lëkurën. Është antiseptik i fortë dhe largon zbokthin. Pasi që është antiseptik i fortë,shkatërron mikroorganizmat dhe largon kruarjen. Shfaqjen e zbokthin e rregullon kalendula dhe kantarioni. Kantarioni (hypericum perforatum) është i pasur me vajra esenciale. Ka efekt antiseptik, rregullon çarkullimin e gjakut dhe shumimin e qelizae- regjeneron lëkurën. Kantarioni është mjekues natyral kundër zbokthit. Ekstrakti i kalendules (calendula officinalis) përmirëson rritjen e flokut duke depërtuar në plazmen e qelizore.
Efekti:
largon intenzivisht zbokthin Mënyra e përdorimit: përdoret në larje të çdoditëshme dhe mbrojtje nga zbokthi. Shamponi aplikohet ne floke te lagështa (të bëhet masazhë e rrënjëve rreth 3 minuta). Të shpërlahet dhe të aplikohet përsëri duke bërë masazhë dhe të qëndroje 3-5 minuta në mënyrë që substancat aktive të veprojnë në qeliza. Pasi që ky shampon është më i fortë se shamponat tjerë të këtij kolekcioni, mund të shkakton djegjen e syve. Pasi që eliminohet zbokthi, rekomandohet të përdoret ndonjë shampon tjeter më i butë p.sh. SHAMPONI I BUTË PËR ÇDO DITË.