Noktalin – krema pë thonjë

SHIFRA: 9220

Dihet shkencërisht se thonjtë janë pasqyrë e shëndetit tonë. Nga pamja e duarëve dhe të thonjtë mund të konkludojmë shumë për një person. Çdo ndryshim që ndodh në trupin tuaj është reflektuar më së pari në lëkurën e kokës dhe thonjët. Me moshë, Thonjët fillojnë të zverdhen, duke u bërë të brishtë thehen shpejt dhe këto janë të gjitha pasojat e dobësimit të qarkullimit të gjakut. Në qoftë se ju përdorni llak errët në thonjë mund të formohen njolla. Përdorimi I Noktalinit mbron dhe të rimëkëmbë thonjët nga tharjet, thyerjet dhe plasaritjet.
Ajo është projektuar për kujdesin e përditshëm të dorës dhe mirëmbajtjen e shëndetit e thonjve , si dhe rigjenerimin e dëmtimeve. Shumë shpejtë thithet nga lëkura dhe nga rrënja e thonit. Pas përdorimit, thonjtë rriten pa plasaritje, të shëndetshëm, të butë dhe elastike. Ushqen dhe regjeneron. Ofron mbrojtje nga ndikimet negative të jashtme.. Thonjët bëhen më të qëndrueshme, kanë pamje të shëndetshme, dhe të bukur.