KREMA PËR MIRËMBAJTJEN DHE ZBUTJEN E DUARVE

SHIFRA : 9208
KARAKTERISTIKAT :
Vaj silikoni, vitaminë , ekstrakt Calendula dhe glicerinë .
Efekti :
Krema per duare kreme efikase hidrante per mbrojtje te persosur te duareve , e përshtatshme për përdorim të përditshëm dhe për të gjitha llojet e lëkurës . Formulimi është pothuajse krem jo i yndyrshëm , qe ne perdorim lekura shume shpejte e thithe dhe me kete arrihet efekti hidrant duke krijuar nje film te holle në lëkurë që parandalon humbjen lagështise. . Në sajë të vitaminave të pranishëm , lekures se irrituar shpejt i kthehet freskia, butesia dhe elasticiteti . Me perdorim te rregullte te kremes duart tuaja do të jetë gjithmonë te butë dhe i mbrojtur nga ndikimet negative të ujit dhe kushtet e motit . Krema ka arome të këndshme e cila e zbut dhe ushqen lëkurën .
Perdorimi:
Duarte lyhen me një shtresë e hollë disa herë në ditë sidomos para dhe pas punes. Lëkura e thithe kremen shume lehte dhe me kete behet mbrojtja afatgjate e lëkurës tuaj .