BIO KRYPË AROMATIK

SHIFRA: 9111
Karakteristikat:
Krypa aromatike per larje me ekstrakt te bimeve mjekuese, perbahet prej krypes se tretshme e cila ka veprim qetesues dhe dezinfektues . Freskon lekuren e trupit, pengon tharjen e lekures dhe pastron lekuren. Ka veprim terapeutik, ndihmon ne pagjumesi, kokedhimbje dhe kalljen e muskujve. Ekstrakti i bimeve mjekuese deperton me lehte ne lekure te paster dhe arrin deri tek qelizat dhe duke falenderuar osmoses vepron ne qeliza. Kjo e ben qe regjenerimi I lekures te behet shpejte dhe lekura behet e lemuar dhe e shendoshte. Keshtu qe lirohet nga lodhja dhe stresi, lekures I kthehet butesia. Pas larjes ne lekure mbetet arome te mire.