Anticelulit krema

SHIFRA: 9207
Është preparat efikas për parandalimin e formimit të shtresave të celulitit dhe kështu e bënë lëkurën të lëmuar. Krema përmban vitamin E, ekstrakte të gështenjës së egër dhe hedera helix.
Përdorimi:
Trupi lyhet me kremën anticelulit duke mos e fërkuar kremën në trup, por lihet të veproj nja 20 minuta . Rezultati më I mire arrihet nëse krema lyhet 2 herë gjatë ditës dhe atë 15 ditë rresht, e pastaj nga një here në ditë. Gjatë përdorimit të preparatiti, preferohet ushqimi me kalori të ultë dhe aktiviteti fizik.
SHumica e femrave pohojnë se efekti I kremës shihet pas 4 jave dhe trupi I tyre duket më e përtrirë, pa celulit dhe për deri 2 cm më e hollë.