KREMA E NATËS KUNDËR RRUDHAVE ME KOLAGEN DHE ACID HIJALURON

SHIFRA : 9206

KARAKTERISTIKAT:
Komponimi harmonik i lëndëve të para natyrore të kualitetit kozmetik siq janë, vitaminave, vajrave bimore: jojoba, badem, ricinus, vaj lule pranvere, kolagen dhe acid Hyaluronic. Krema është e pasur me përbërës esencijal yndyror që janë të domosdoshme për formimin e qelizave të reja. E shpejton metabolizmin e qelizave, mirëmban barazpeshën acid-bazë dhe zvoglon ndikimin negativ radikaleve të lira. Kompleksi i përkryer i përbërësve aktiv biologjik ka për qëllim ti parandalon dhe ti zbut pasojat e moshimit të parakohshëm dhe të forcojë aftësitë mbrojtëse të lëkurës.Acidi Hyaluronik e shpejton metabolizmin e qelizave që është gjëja më e rëndësishme për kremat kundër rrudhave. Mundëson shumimin e shpejtë të qelizave për ushqim më intenziv dhe më të mirë, ku qelizat vendosen njëra afër tjetrës dhe mundësojnë “hekurosjen” e lëkurës dhe zhdukjen e rrudhave. Acidi Hyaluronik përndryshe është prodhim i organizmit tonë , por me kalimin e viteve ajo pakësohet dhe kështu duhet të kompenzohet me krema. Përdoret edhe si botoks. Kolageni është prodhim i acidit Hyaluronik. Gjithashtu është prodhim i organizmit tonë , gjendet nl lëkurën tonë. Lëkurës i jep elasticitet. Mungesa e kolagenit bën që të formohen rrudhat. Është një ndër përbërësit më të rëndësishëm në kremat kundër rrudhave. Vaji lule pranvere (Oenothera biennis) e zbut lëkurën, kondicionon dhe kujdeset për lagështinë e saj, prandaj është e përshtatshme për lëkurë të thatë dhe të vrazhdë. Kontribon në regjenerim më të shpejtë lëkurës së shkatëruar dhe ja kthen elsaticitetin. Rregullon metabolizmin e qelizave dhe i hap poret e mbyllura. Vaji i ricinusit përmban gliceride dhe acide stearike, linoleine dhe dehidroksisterike. Vaji pështatet gjith llojeve të lëkurës, sepse me tharrjen vajit formohet një shtresë e cila mborn lëkurën nga tharrja dhe mban lagështinë e saj. Parandalon formimin e njollave. Vaji i bademit (Prunus amygdalis var. Dulcis) përmban mineralet acidet esenciale yndyrore, si dhe vitaminat A, B, C dhe E. Ky vaj është produkt shumë i vlevshëm në kozmetikë i cili e ushqen lëkurën. Ka ndikim pozitiv në të gjitha llojet e lëkurës, por posaqërisht ndikon në lëkurë të ndjeshme. Vaji Jojoba (Simmondsia sinensis ili Buxus sinensis) , dylli i lëngshëm, përshtatet të gjitha llojeve të lëkurës. Rregullon formimin e sebumit, ushqen dhe kthen barazpeshën lëkurës së kombinuar. Përmban proteine, minerale, dyell bimor dhe acid miristik. Është antiinflamator dhe efikas te psorijaza, ekzema, lëkura e pezmatuar dhe lëkura e infektuar. Efekti: Revitalizon lëkurën, mirëmban tonusin dhe lagështinë duke e bërë të lëmuar , të shkëlqyer dhe elastike. Rrudhat e vogla zhduken. Mbas katër javësh dukshëm zvoglon deri 50% rrudhat e thella. Rikthen tonusin dhe lagështinë e duhur lëkurës. Mënyra e përdorimit: Preferohet të aplikohet në lëkurë të pastërt tl fytyrës, qafës dhe dekoltesë. Aplikohet çdo natëme fërkim të lehtë në lëkurë. Mund të pëdoret edhe në mëngjes para makijazhit. I përshtatet gjitha llojeve të lëkurës.