KREMA ANTIRID ME Q10

SHIFRA : 9116
Krema Q10 për sipërfaqet rreth syve dhe buzëve, vepron duke e rritur nivelin natyral te koenzimit Q10 në lëkurë. Lëkura e thith shpejt kremën ecila kalon në shtresat më të thella të lëkurës duke i zbutur në mënyrë kontinuale poret e zgjëruara dhe duke penguar zgjërimin e poreve të tjera.. Poret e imëta zhduken mbrenda 3-4 dite. Është e përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurave