Çaji RANKIN

SHIFRA: 9601

Karakteristikat:
Ky çaj mundëson futjen e materijeve të nevojshme në organizëm në mënyrë që të ndihmon formimin e sistemit mbrojës , sistemin imunitar. Sistemi imunitar (imunitetit) është një sistem mbrojtës që e mbron organizmin nga sulmet e mikrooragnizmave e jashtëme  (viruse, bakterie, mykrat dhe parazitët)dhe substancat e tyre kimike (toksinat). Mënyra moderne e jetesës dhe punës shpesh është  shkak i stresit dhe rënies së sistemit imunitar.

Përbërësit:
Thymus serpyllum, Rosa canina, hither, Salvia officinalis, Centaurium Erythraea Teucrium chamaedrys, Agrimonia eupatoria , Origanum vulgare, Melissa officinalis, Sambucus nigra.

Efekti:
– Krijon një sistem të fortë të mbrojtjes
– Ndihmon gjatë ftohjeve dhe inflamacionit:
– në fyt
– bajamet
– Sinusat
– Ndihmon me bronkit dhe asmë

Metoda e përgatitjes dhe përdorimit:
Një qese 3DL ujë të nxehtë ose 2 qese në një litër ujë. Mund të ëmbëlsoni sipas dëshirës dhetë pini 2-3 herë në ditë. Mund të kombinohet me Probavit dhe Kardio çaj. Është e përshtatshme për të gjitha moshat si te të rriturit poashtu edhe te fëmijët. Duhet të theksohet se për shkak të konsumit të çajit tek fëmijët mund të paraqitet tuge dhe të vjella. Çaji shkakton djersitje, urinim dhe jashtëqitje të shpeshtë për shkak të largimit të toksinave nga trupi.

Çaj mund të përdoret gjithashtu në formën e pikave të hundës. Çaj i ftohtë qitet në një shishe të pikave për hundë . Rekomandohet që çaji të qitet në hund dhe efekti e tij shihet në sinuse, pushon dhimbja e kokës dhe pastron gëlbazën nga fyti. Gjithashtu, ky çaj mund të konsumohen si një shurup duke shtuar 1-2 lugë mjaltë në 1 çaj dl dhe të pihet pa e  ëmbëlsuar, gjithë ditën, me gllënjka.

Çaji për metbolizëm për humbjen e peshës.