ÇAJ PËR HUMBJEN E PESHËS

SHIFRA: 9604

PËRBËRËSIT:

Hithrat, kantarion ….

EFEKTI:

Vepron shpejt dhe me efikasitet në krijimin e balancit të metabolizmit në trup. Shpejtësia e metabolizmit është çelësi i vërtetë dhe efektiv për të djegur dhjamin.Konsumohet gjatë ngrënies në kombinim me uthull molle. Me këtë zvogëlohet vëllimi i lukthit për marrje të ushqimit, ushqimi laget me çaj e cila lehtëson tretjen dhe uthull ndihmon ne djegjen dhjamit të tepërt. Nuk përmban asnjë bimë të dëmshme në tretje,

PERDORIMI:

Një qese në ujë 5 dl (2 çese në 1 L ujë për të gjithë ditën). Kur vlon lehet për tu ftohur. Konsumohet gjatë ngrënjes në kombinim dduke shtuar uthull molle (1-2 lugë).

Vëzhgimet nga rrjeti:

Përdoret si një mjet i shkëlqyeshëm për reduktimin e peshës së trupit.