Monthly Archives: January 2014

HOME

PRODUKTET

9015 INFO PAKETA
9505 LIBREZA E ANTARSIMIT
9507 KATALLOGU I VOGËL
KOLEKCIONI PER PASTRIM
9001 PASTA PËR AMVISËRI 550gr
9003 DETERGJENT PËR XHAMA 500ml
9004 XHELE PËR SANITARI 500ml
9005 ZBUTËS I TESHAVE 500ml
9006 KONCENTRAT PËR TESHA 500ml
9007 KONCENTRAT PËR ENË 500ml
9008 KONCENTRAT UNIVERZAL PËR PASTRIM 500ml
9009 KONCENTRAT PËR TEPIHA 500ml
9010 KONCENTRAT PËR NJOLLA 150ml
9012 OPLEMINJIVAČ ZA RUBLJE 500ml
9016 SHKËLQYES ABRAZIV 600gr
9017 KONCENTRAT PËR ENË 250ml
9307 ANTISTAT.PREPARAT PËR PASTRIMIN E XHAMAVE 25ml
9002 PASTA PËR DUARË 550gr
9011 KONCENTRAT PËR PASTRIMIN E DYSHEMEVE 500ml
9013 KONCENTRAT PËR PASTRIMIN E MERMERIT DHE PLLAKAVE TË QERAMIKËS 500ml
9014 SHAMPON PËR TEPIHA 500ml
9203 GALANT KREMA – për mirëmbajtjen e gjësendeve të lëkurës 100g
KOZMETIKË
9101 SHAMPON PËR FLOKË TË THATË 500ml
9102 SHAMPON PËR FLOKË TË THATË 250ml
9103 SHAMPON PËR FLOKË TË YNDYRSHËM 500ml
9104 SHAMPON PËR FLOKË TË YNDYRSHËM 250 ml
9105 SHAMPON PËR ÇDO DITË 500ml
9106 SHAMPON PËR ÇDO DITË 250ml
9109 SHAMPON KUNDËR ZBOKTHIT 250ml
9107 SAPUN I LËNGËT PËR DUARË DHE TRUP 500ml
9108 SAPUN I LËNGËT ANTIBAKTERIAL 250ml
9110 BALZAM PËR FLOKË 250ml
9111 BIO KRYPË AROMATIKE 450g
9112 KREMA PAS RREZITJES 200ml
9204 KREMA ANTIRID 15ml
9206 KREMA E NATËS KUNDËR POREVE ME KOLAGEN DHE ACID HIJALURON 50ml
9115 KREMA E DITËS KUNDËR POREVE ME Q10 DHE KREATIN 50ml
9116 KREMA ANTIRID ME Q10 15ml
9117 DORËZA PËR PASTRIMIN E FYTYRËS kom
9200 KREMA SPA 100ml
9201 KREMA E PËRDITËSHME PËR FAMILJE 150ml
9202 KREMA AROMATIKE 30ml
9207 ANTICELULIT KREMA 200ml
9208 KREMA PËR MIRËMBAJTJEN DHE ZBUTJEN E DUARVE 100ml
9220 NOKTALIN – krema për thonjë 100ml
9209 SILIKO SERUM PIKAT 30ml
9210 PAKETIMI PËR FLOKË 250ml
9211 QUMËSHT PËR TRUP NGA ALOE VERA 200ml
9212 DEZODORANS ALOE VERA 100ml
9213 DEZODORANS ALOE VERA TESARA 100ml
9214 LLAKU PËR FLOKË 225ml
9215 BRILJANTIN 150ml
9216 GEL PËR FLOKË 200ml
9217 KREMA NATYRALE PËR NATË 60ml
9218 TONIK PËR PASTRIMIN E FYTYRËS 200ml
9219 KREMA E DITËS 100ml
9301 PASTA PËR DHEMBË “ROSADENT” 100gr
9302 PASTA PËR DHEMBË“BELADENT” 100gr
9303 PREPARAT PËR SHPËRLARJEN E GOJËS 80ml
9306 SPREJ PËR FRESKIMIN E GOJS 25ml
9305 LOSIONI PËR MESHKUJ PAS ROJËS 135ml
9401 MELEM KUNDËR DJERËSITJES SË KËMBËVE 150ml
9403 MELEM PËR VENA 100ml
9404 MELEM PËR QETËSIMIN E DHIMBJEVE 100ml
9402 PREPARAT PËR PASTRIMIN E THEMBRAVE 150ml

KOLEKCIONI PËR BEBA
9113 SHAMPON PËR FEMIJË 250ml
9114 SHAMPON PËR BEBA 250ml
9205 KREMA PËR BEBA 55ml

DEZINFEKTUES
9700 BAKTERI GEL 65ml
9701 BAKTERI GEL 300ml
9702 BAKTERISTOP 500ml
9703 PDP KONCENTRAT 500ml
9704 DENTAINST 500ml

KOLEKCIONI I QAJNAVE
9601 RANKIN 40 qese.
9602 PROBAVIT 40 qese.
9603 KARDIO 40 qese.
9604 METABO 40 qese.
9605 DIJABETIN 40 qese.

JASTËKAT
9802 JASTËK I MADH ERGONOMIK PANDA
9803 JASTËK I VOGEL ERGONOMIK PANDA
9804 BABY JASTËK 9M-2G
9805 JASTËK PËR FËMIJË
9806 JASTËK PËR UDHËTIM
9807 JASTËK PËR FËMIJË 5G-12G